هندوستان

دارك لازم جهت اخذ ویزای هند

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار با امضاء مسافر
کپی صفحه اول و دوم و توضیحات شناسنامه
2 قطعه عکس رنگی 4×3 با زمینه سفید تمام رخ و بدون عینک
تکمیل فرم مشخصات توسط خود مسافر با ذکر شغل دقیق و برای خانم های خانه دار ذکر کردن Sponser و شغل آن
مدت زمان لازم برای درآمدن ویزا یک هفته کاری (غیر از جمعه و شنبه) روز انگشت نگاری محاسبه نمی شود

 

چین

مدارك لازم جهت اخذ ویزای چین

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر از سفر
2 قطعه عکس رنگی با زمینه سفید 5/4 × 5/3
کپی شناسنامه از صفحه اول و دوم و اطلاعات شخصی مسافر (شغل، آدرس منزل و محل کار، کد پستی، تلفن ثابت و همراه)
اسکن گذرنامه مسافرین (درصورت فراموشی مسئولیت عدم اقدام به موقع ویزا، به عهده کانتر فروش می باشد.)
فروش بلیط ویزا، حتما به واحد ویزا به صورت کتبی اطلاع رسانی گردد.
نصب بارکد برای مسافری که همراه است، بر روی پاس فراموش نشود. در صورت فراموشی مسئولیت عدم اقدام برای همراه به عهده کانتر فروش می باشد.
گروه هایی که می خواهید به صورت مجزا برایشان ویزا اقدام گردد، به صورت کتبی به واحد ویزا اطلاع رسانی کنید.
همکاران محترم در جریان باشید به دلیل اینکه ویزای چین گروهی می باشد و برای اقدام باید گروه تکمیل شود ممکن است در برخی موارد تحویل مدارک کمی طولانی گردد لذا برای مسافرینی که شرایط ویژه جهت تحویل مدارک دارند... لطفا به واحد ویزا اطلاع رسانی و هماهنگ گردد.
*نکته 1:مدت زمان اخذ ویزای عادی 3 روز کاری می باشد.
*نکته 2: مدت زمان اخذ ویزای فوری 2 روز کاری می باشد.
*روزهای کاری سفارت یکشنبه،سه شنبه،پنج شنبه

 

تایلند

مدارك لازم جهت اخذ ویزای تایلند

اصل پاسپورت
کپی صفحه اول شناسنامه
کپی کارت ملی
یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید 3*4 (بدون عینک)
در صورت داشتن توضیحات شناسنامه(ارایی کپی از صفحه توضیحات)
بلیط
آدرس و شماره تلفن مسافر
مدت زمان لازم برای صدور ویزا 3 روز کاری(غیر از جمعه و شنبه)

 

امارات

اسکن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
مدت زمان لازم برای Approve شدن ویزا 5 روز کاری (غیر از جمعه و شنبه).

 

آفریقا

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
اصل گذرنامه باطله در صورت وجود.
فتوکپی گذرنامه متقاضی 7 از صفحات 1 الی 7 .
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
دو قطعه عکس 4در3، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند و باید با خودکار مشکی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند که شامل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به میلادی باشد.
ترجمه انگلیسی شناسنامه متقاضی توسط داراترجمه.
ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار برای مسافر با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی توسط دارالترجمه.
ترجمه انگلیسی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، ...) مربوط به 3 ماه گذشته متقاضی با مهر و امضای بانک توسط بانک.
ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه.

 

سنگاپور

مدارك لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور

اسکن از صفحه مشخصات گذرنامه
یک قطعه عکس 4در3، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.

 

قبرس

مدارك لازم جهت اخذ ویزای قبرس

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
دو قطعه عکس 46، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی.
پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز.
کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن.
گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن.
تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس.
گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود).
بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.

 

یونان

مدارك لازم جهت اخذ ویزای یونان(شنگن اروپا)

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر(ذکر نسبت مسافرین الزامی است)
(درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است. )
2 قطعه عکس4×6 رنگی- زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند. دانلود فرم اطلاعات تکمیلی شنگن یونان
اصل شناسنامه با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
اصل پرینت حساب بانکی فارسی6 ماه گذشته با مهر و امضا بانک و مهر روابط بین الملل با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
اصل گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت،حقوق وتاریخ استخدام با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ـــ برای صاحبان شرکت های خصوصی اصل روزنامه رسمی شرکت با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ـــ کسبه: اصل جواز کسب/ کارت بازرگانی با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ـــ برای دانش آموزان ارائه اصل گواهی اشتغال به تحصیل با عکس و تاییدیه وزارت آموزش و پرورش با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ـــ برای دانشجویان ارائه اصل گواهی اشتغال به تحصیل با عکس و تاییدیه وزارت علوم با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ـــ برای مهندسان ارائه گواهی نظام مهندسی ، برای پزشکان ارائه گواهی نظام پزشکی با ترجمه رسمی انگلیسی مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
اصل و تر جمه رسمی انگلیسی سند مالکیت مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه (در صورت وجود)
*نکته 1: تمامی مدارک ترجمه شده باید مهمور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه باشند .
*نکته 2: مدت زمان اخذ ویزا 45 روز کاری می باشد.
*نکته 3: ویزای فوری ندارد.


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت حامی گشت گهر می باشد